Bara timmar kvar...

Usch säger jag bara! Satt nyss och skrev ett lagom långt inlägg och när jag skulle posta det så försvann allt bara så där! Svisch!! Men, men... Får försöka minnas det jag funderade över.
Något jag i alla fall är helt säker över är att nedräkningen inte längre handlar om månader, veckor och dagar. Nu återstår  bara TIMMAR innan jag sitter på planet till Paris!! Knappt 10 timmar närmare bestämt! Åh, det ska bli så himla roligt! Nu är det äntligen dags! :D
Flera års längtan är snart över... 

Efter en eftermiddag bestående av en hel del kalabalik är jag äntligen någorlunda lugn och det mesta är nedpackat. Det uppstod en liten konflikt mellan mig och min dåvarande väska när jag bestämde mig för att dumpa honom och be min pappa köpa en något större en. Och tack snälla måste jag säga, DU är en ängel! Utan dig hade det aldrig gått!
Snäll som min far var sprang han en kvart innan något superviktigt möte ut på stan och skaffade mig en giggoväska. Vilket betydde att jag blev överlycklig när han kom hem!! :o)

Har just sagt hejdå till Maddis och Danni, vilket var mäkta smärtsamt! Dessutom hann jag innan dess slänga ihop en kladdkaka samtidigt som jag hade Agge i telefonen och hon gjorde en likadan fast hon befinner sig flera mil norrut. Hoppas kakan smakade!! ;)
Danni kommer förhoppningsvis att möta upp mig på Arlanda för att säga adieu en sista gång eftersom hon ska jobba imorgon bitti. Det skulle kännas himla lyxigt med personlig eskort ända fram till kabinen!! :)

Men nu borde jag verkligen ringa min kära bror och sedan pallra mig in i duschen. För när jag vaknar imorgon är det verkligen dags! Det känns så himla konstigt och jag har grymt mycket resfeber just nu, men det blir nog bättre...

Tjingeling så länge!

Ps. Nästa gång jag hör av mig är jag förhoppningsvis på plats i Paris!! Yei! :D Wish me good luck! Ds.

Finland

Detta märkliga, men på något sätt charmiga land. Kom hem i fredags och håller på att ställa om mig inför nästa avfärd. Bara drygt 2 ½ vecka kvar innan det bär av till FRANKRIKE!! ska bli så kul.. :o)

men först en kort resumé av Finland:

* det blev många lata dagar på sommarvillan med utsikt över några "små" skönheter



* eftersom det var Jakobs dagar var det livat på stan med allt möjligt på schemat. Vi var och såg rysk balett i världsklass, mycket fint. Fotboll bjöds det på, dock inget att jubla över eftersom hemmalaget förlorade stort. Middag med 60-talsmusik blev det också samt en annan kväll med två svenska trubadurer. Runt kl. 21 när vi var på det där stället första gången den kvällen såg vi en liten lustigkurre (vilket betyder en man med typiskt finskt uppträdande...) Han hade en fotbollströja med Zidane på ryggen, men eftersom han hade vikt upp de kort ärmarna så att det mer liknade ett linne hade E:et förvandlats till ett i, vilket fick oss att gapskratta. Zidane hade blivt Zidani! Det lustiga var oxå att han hyfsat berusad vid det klocklsaget på dygnet ägde själv på dansgolvet. Eftersom trubadurerna tog en paus drog vi vidare till ett annat ställe för att senare komma tillbaka och finna Zidani sovandes på en stol bredvid dansgolvet!

* Veckan var mysig med mycket båtåkande och slappande som sagt, men en del saker hann vi inte med som väntar på oss till nästa gång. Och en sak till, det är så fantastiskt när solen är uppe så grymt länge!





RSS 2.0