Paris me manque déjà!

Ungefär 3 dagar har jag hunnit vara på svensk mark och jag längtar redan tillbaka... Jag vet inte vad jag egentligen längtar tillbaka efter, men något säger mig att jag hann göra halva Stockholm redan igår och vad finns då kvar att göra? Massor antagligen, men det blir till att ta tag i turistandet i den egna hemstad lite senare!
Nu är det lata dagar som gäller. Hela juli månad har jag slitit som en galning! Sist jag hade en riktig semester utöver långhelger och min vecka i Chamonix var i julas. 7 månader sedan!
Jag ska ta dessa dagar som de kommer. No stress, no press...
Jag kom fram till Arlanda i fredags vid midnatt och i lördags vid lunchtid var jag tillbaka där för att plocka upp Maud, Francois och killarna. Jag är så oerhört tacksam att de kom så direkt efter mig, för utan de vet jag inte vad jag skulle ha gjort med min packning. I fredags hade jag 1,5 kg övervikt, men damen i baggage-drop var snäll så hon lät mig passera. Det hade hon nog inte gjort ifall jag tagit de 16 kg som anlände till Arlanda med familjen i lördags. Min värdfamilj är verkligen små änglar!
Eftermiddagen spenderade vi hemma hos oss och killarna sprang runt fritt och lekte som om de aldrig sett något liknande tidigare. Sedan körde vi ut familjen till huset i Vaxholm och efter mycket om och men lyckades vi få tag i de som har huset så att vi fick koden så att de kunde gå in. Stockholm välkomnade mig och min värdfamilj med ösregn i lördags, men på kvällen sprack det upp och det blev en helt fantastiskt vacker augustikväll! Jag hoppas det fortsätter vara vackert. Det blir så himla mycket roligare då!
Igår träffade jag min älskade Charlotte som sagt och vi promenerade bland annat runt på Djurgården i härligt solsken. Åh, vad jag har saknat henne! Ända sedan jag vinkade av henne på Gare d'Austerlitz i april...


Bilden ovan är tagen i torsdags, alltså sista kvällen jag spenderade i Paris. I onsdags ordnade familjen en jättefin middag för mig. Maud hade frågat mig om det var något jag speciellt jag önskade som mat och hon tillagade en Boeuf Bourgignon och en Mousse au Chocolat. :) Så himla gott! Om det är något hon kan göra, är det chokladmousse!! Den gjorde hon på morgonen innan hon skulle till jobbet bara för att visa mig hur enkelt det är. Hon kom tydligen till jobbet efter kl. 10 den dagen, men det gjorde nog inte så mycket med tanke på att typ semestern närmade sig. Som avskedspresent fick jag en kokbok med 80 olika recept, mestadels franska. Den kommer jag att använda, det kan jag lova!
Nej, nu är det dags att ta tag i en massa praktiska saker och eftermiddag väntar läkarbesök då min fot har svullnat upp efter ett myggbett som jag fick i fredags morse. Tack franska myggor, men då föredrar jag nog svenska! (även om jag helst skulle vilja slippa dem alla!!)
På lördag får jag träffa familjen igen och de ska då bo hemma hos oss till nästa tisdag. Ska bli superkul!

A bientôt!!

RSS 2.0