VM-brons

Laura Lepistö tog för övrigt Finlands första VM-medalj någonsin i damernas konståkning igår! Yeii! :) GRATTIS GRATTIS! Viktoria Helgesson åkte också rekordbra. Hon slutade på en tionde plats! Och Adrian gjorde också succé tidigare i veckan! I och med att jag missade galan i eftermiddags får jag ta och spana in den vid något senare tillfälle.
På fredag är det Stockholm ICE som gäller i Globen! :)

Vilken dag!

Igår när jag kom hem från jobbet var min enda plan för idag att jag skulle åka till min gamla arbetsgivare för att få några papper påskrivna. Men mitt i middagen så fick jag ett sms av min nuvarande chef som frågade om jag kunde jobba idag. Visst, svarade jag, om jag kan gå vid kl. 15 någonting... När jag kliver ut i butiken just vid öppning (alltså kl. 11) så vem är det inte jag som om inte just min gamla arbetsgivare som står vid LEGO-avdelningen! Oj, vad hon blev förvånad! Världen är allt bra liten ändå! Smått chokad men väldigt glad kramade hon om mig och utbrast: "Är det här du jobbar??" Jag hade ju inte hunnit berätta var mitt nya jobb låg, men vi har insett att den här lösningen nog var den mest ideala ändå.
Sedan dök jag upp hemma hos dem och vi pratade lite och hade trevligt. Innan jag sedan drog hem frågade hon om de inte kunde få behålla mitt nummer ifall att de skulle behöva barnvakt någon gång. Alla tre barnen är ju "urgoa" så det är självklart att jag ställer upp! :)

Äntligen typ vår...

Vågar man säga att det är vår? Ja, jag tror det. Marken är mestadels bar och torr. Solen kikar försiktigt fram genom det tjocka molntäcket och det är 8 plusgrader till skillnad från i söndags då snön bara vräkte ner. Jag som var klädd i vårskor och vårjacka fick helt enkelt ta och stanna hemma hos mamma och pappa ytterligare en dag. När jag sedan kom hem i måndags kväll drog jag och Tessan till Zinken för att ta ett par sista skär innan säsong nu tar slut. Vi var nästan helt själva på den gigantiska bandybanan. Bredvid stod dock ett långt partytält där det skrålades som bara den. Poliser fanns på plats utanför och sedan gick det upp för oss att det var Hammarbys bandylag som firade SM-guldet. Oss störde det inte så mycket, trots att jag inte är hammarbyare. Nöjda med våra insatser drog vi hem lagom till "Boston Tea Party". Jag satte några axlar och äntligen vågade jag mig på dubbel salchow också och det gick förvånansvärt bra! Inte ett enda fall! :) Stolt! (nog för att salchow är det enklaste dubbelhoppet men jag har ju inte hoppat på två år!)
Nu ska jag avsluta min hemtenta, sedan ska jag åka och lämna in den innan det bär av till jobbet. Jag har ju dessutom gått och bytt jobb här i veckan. Men nu känns det bra!
Tess åkte till Paris idag med sin syster så nu väntar en helg helt själv här i lyan. Men mamma och jag har nu också bokat vår resa dit, så nu har vi något att se fram emot. Den 4 juni sticker vi iväg! :)

Ciao ciao!

En snöplig andraplats...

Vi kollade faktiskt på schlagerfinalen igår och ärligt talat så kan jag säga att det var en värdig vinnare som vann även om jag tyckte att Salem alltid håller högst klass! Det var första gången jag hörde Anna Bergendahl igår, visste knappt vem det var innan men hon var duktig! :) Så äntligen behöver vi inte skämmas över att skicka någon halvt avdankad stjärna till Eurovision!
Idag har jag för övrigt varit på födelsedagskalas hos min gudmor. Mysigt och jättegod tårta hade hon gjort! Jobbade en kort dag idag först, kul men lite halvtokigt blev det!
Har dessutom gott och skaffat mig ett till jobb så nu sitter jag här med heltidsstudier och två jobb! Hur ska detta gå??? Jag kanske borde höra av mig till csn och se till att jag inte blir återbetalningsskyldig...
Snart sushi o lite slapparsöndag innan jag ska ta tag i sista artikeln som vi har till imorgon.

Puss o kram

Snart tre månader med snö...

Jag börjar tro att istiden är här igen. Jag vet att jag inte uppdaterat här på väldigt länge, men livet har helt enkelt bara rullat på. Lite som en berg- och dalbana... Mycket plugg, underbara vänner, skridskor, nytt jobb och mycket annat.

Idag ska jag träffa min underbara vän Angelica som är här i Stockholm tillfälligt ett par dagar till. Vi ska gå på bio och fika. Mysigt! :)

Jag satt nyss och lyssnade på Rix FM (för ovanlighetens skull). Enda anledningen till detta är att självaste Salem Al Fakir gästade studion. Något annat roligt som jag hörde var att de tydligen tänkte ha carneval här på min gata på fredag. Det ska bli spännande och se (om de nu håller det de sa)! Haha... Salem släpper dessutom sitt tredje album idag så jag kanske ska gå och spendera lite pengar trots att man som fattig student egentligen inte borde...

Nu ska jag fortsätta att plugga, men förhoppningsvis så dyker jag upp här igen inom en snar framtid.

Nu spelas Keep On Walking på radion!! Jag bara ryser...

Ciao ciao!

RSS 2.0