Uppdatering

Idag är det Valborgmässoafton och jag är hemma, sjuk... Därmed är valborgsplanerna tråkigt nog inställda. Vi skulle inte ha gjort något överdådigt, men nu blir det i alla fall bara till att vara hemma och vila upp sig. Jag har nämligen tänkt att jag ska jobba på fredag, för då borde jag vara pigg och kry.

För övrigt:
* I lördags gick vi i mål i Amsterdam som sjätte lag! Grattis till oss! (men vandringen fortsätter mot Toulouse...)

* Träffade Agge, Charlotte, Macke och Erik i lördags. Promenerade till Rosendals trädgård där vi tog en fika i det "härliga" vädret. På väg tillbaka öppnade sig himlen och regnet fullständigt öste ner på oss. Det blev till att skynda hem för att byta kläder och föna håret inför Dannis födelsedagsmiddag.

* Dannis middag var jättemysig, fastän jag senare på kväll kände mig något asocial eftersom jag knappt hade någon röst. Sedan dess har jag i princip varit sjuk...

* Nu är Charlie och jag klara med alla bokningar innan våran resa. Bara 12 dagar kvar...


Ha en trevlig valborg! Tjingeling så länge!

Underbar helg!

Solen skiner och fåglarna kvittrar, liksom jag... I fredags kväll/natt var vi på Maddes studentskiva, vilket var jättetrevligt! Danni och jag förfestade med lite champagne eftersom det även höll på att bli hennes födelsedag. Lite efter midnatt var vi inne vid Vanilla. Och resten ja, det slutade väl lyckligt. Alla var på toppenhumör!
Igår fortsatte vi att fira Dannis långa födelsedag fastän något lugnare... Tittade på film, drack te och bara myste. 

image10

Har varit tvungen att landa i att jag har fått en familj i Paris!!!

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag (panik)pratade med mamman i fredags kväll innan jag skulle dra till Danni och sedan vidare. Blev värsta chockad när det visade sig att hon nästan bara pratade franska, så i minst en halvtimme snackade jag franska med en "främling". Hon lät jättetrevlig och jag tror att det är bestämt nu att jag ska jobba hos dem. Måste höra efter med agenturen också så att jag inte missuppfattat något.

Åh, jag är så lycklig!!
Imorgon är det dessutom bara 3 veckor kvar tills vi åker till USA! 

Då var det gjort!

Exakt 4 veckor kvar tills vi åker till USA och igår bokade vi äntligen hotell i Los Angeles och flygbiljetten mellan San Francisco och L.A. Jag längtar!! På fredag är det bara tre veckor kvar tills jag slutar jobba och idag kom ytterligare reaktioner på att jag ska sluta. Det kommer att bli skönt, men samtidigt kommer jag definitivt sakna alla barnen, vissa av deras föräldrar och alla jobbarkompisar. Men som jag sagt tidigare: "livet går vidare!" - så även mitt... ;) 

Nu ska jag fortsätta min vandring mot Amsterdam!

Ciao ciao!!


Nu går det undan!

Har sagt det tusen gånger förut, men jag säger det igen: tiden bara rinner iväg! Det är helt sjukt!!
Igår fick jag ett oväntat samtal mitt i melliskaoset på jobbet. De ringde från agenturen i Frankrike. Jag var inte alls beredd på att det skulle gå så fort. Hade nog väntat mig att det i alla fall skulle ta ett par veckor, inte fem dagar (inkl. helg)... Jag tror att intervjun gick hyfsat även om jag blev ganska stressad och nervös. Hon ställde till och med frågor på franska!
Nästa steg är att agenturen hittar en familj som hör av sig och vi får väl se hur snabbt det går. This is really happening! :)

För övrigt så är det imorgon bara fem veckor kvar tills jag slutar på mitt jobb. Då bär det av till Kalifornien och nu börjar det bli lite bråttom att få tag i hotellrum innan alla ryker...

Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon... God natt!

Ett steg närmare

Träffade Charlotte i söndags också och vi fortsatte vår USA-planering. Det går sakta men säkert framåt. Nu är det bara sex veckor kvar. Det som återstår att fixa är flygbiljett mellan San Francisco och LA samt hotell i LA. Åh, det ska bli grymt roligt att resa iväg!


Allsvensk premiär

I söndags var det allsvensk fotbollspremiär på Idrottsparken i Norrköping. Djurgården mötte "nykomlingen" IFK Norrköping inför fullsatta läktare. Det blev vinst med 2-1 DIF, där Mikael Dahlberg och debutanten Sebastian Rajalakso stod för Djurgårdens mål.


Bra gjort!


Danni, I'm sorry...

Nu är det drygt en vecka sedan vi kom hem från Göteborg. Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder från VM-äventyret. (Dessa bilder är tagna av Danni.)



Brian Jouberts fantastiska Metallica-program!!



När jag ändå är igång så hittade jag ett annat fint klipp på YouTube när jag letade efter Brian Jouberts finalåk från Göteborg. Jag är ledsen Danni, men kolla in slutet. ;)
 


RSS 2.0