4 h 22 min...

Så lång tid är det kvar tills att jag officiellt kan flytta in Thereses och min nya bostad!
Då är man snart åter stadsbo då... Söderkis dock.
Jag hade ju föredragit Gärdet, men Mariatorget funkar faktiskt nästan lika bra! :) Det är ju inte så långt ifrån Stadion.
Jag har sista sluttentan på lördag och därefter blir det flytt på riktigt. Ska bli så himla kul!

Nu åter till plugget en liten stund till!

À bientôt!

PARIS, imorgon!!!

Idag blir det uppsatsskrivning hemma och sedan ska jag försöka ta mig till Täby C och hitta en klipptid. Mitt hår är i akut behov av klippning!! Bestämde mig för att skippa seminariet idag också, eftersom jag varken kan den tiden eller för att jag har läst boken. Jag har läst först 15 sidorna, men jag känner inte att det är tillräckligt för att bli ställd mot väggen av självaste Maria... Måste även fixa någonting till småkillarna samt köpa ett Grattis-kort till deras far som fyller år på fredag. Jag är för övrigt ditbjuden på middag på fredag. Ska bli så sjukt roligt att träffa hela familjen igen! O Amelie min vän!!! :)

Nu ska jag börja skriva! Tjingeling!

Tentaväntan...

Är sjukt nervös just nu... Varför lägga en tenta en måndag kväll kl. 18? Jag förstår inte. Eller jo, det gör jag väl egentligen. Kvällskursarna ska skriva samtidigt, men jag tycker att det här är sjukt jobbigt. Väntan och åter mera väntan. Försöker slappna av med filmer och musik typ, men likväl börjar man fundera på om man verkligen kommer ihåg allt till tentan. Ja, ja... Att panikplugga är ändå inte bra, så det är bara att ta provet som det kommer! Bara jag får godkänt så är jag nöjd!
Imorgon ska jag vicka som tränare i ishallen, ska bli jättekul. På onsdag ska jag försöka få någon klipptid för att fixa till mitt rufs och på torsdag bär det av till Paris! <3 Ska bli extremt roligt! :)
Och det har hänt något annat roligt i mitt liv också, men det kan vi ta en annan gång! I'm just so happy!

Bisous

Ps. wish me good luck for the test! :P

En liten olycka...

Jag spenderade en underbar fredag-lördag hos mina kära vän Charlie i Uppsala. Det började väldigt bra med en fika på ett mysigt kafé, Charlie skulle ha något till sin fåtölj så hon passade även på att införskaffa en ödlereflex i present åt mig. Tack kompis! Supersnygg är den! :)
Vi drog hem till Charlies lya och där förblev vi mysandes. Tanken var först någon slags utgång, men det kändes bara bättre att stanna inne så där satt vi och lekte och kastade popcorn på varandra! En riktig kompis!! :D
På lördagseftermiddagen var planen att vi skulle in till Uppsala city och införskaffa gardiner till Charlies nyuppsatta gardinstång. Eftersom det tog så himla lång tid när vi gick hem dagen därinnan tänkte vi att smidigast blir det om vi båda hoppar upp på Charlies cykel. Jättesmidigt! I en tunnel hade någon saboterat så det låg en hel mängd aska på marken och där kommer vi farandes, cykeln sladdar till och vi faller i backen glidandes tillsammans i ett skratt som snart övergår i mer förskräckt förtvivlan... Charlotte har hål på byxorna och blodet bara sprutar. Tack kompis för att du tog värsta smällen! <3 Jag klarade mig utan värre hål på kroppen. Däremot är jag blå som bara den och mitt opererade knä är fortfarande svullet. Aj! Det gör ont...
Vi blev tvungna att gå tillbaka hem för att Charlotte skulle rengöra sina två djupa sår och därefter bar det av tillbaka in till Uppsala. Den här gången utan cykel! Vi kom in till stan, gick och köpte tågbiljett åt mig och satte oss därefter en halvtimme på ett kafé nära stationen. Två haltande haggor... Oj, oj, oj som det kan gå! Men vi är tacksamma att det inte gick värre.
Halvt invalid gav jag dock igår första privatlektionen på is till underbara glädjespridaren Hannah. Vilken kämpe hon är! :) Det ska bli riktigt roligt att få fortsätta åka med henne!


Tjingeling så länge!
(om 1½ vecka bär det åter av till Paris förresten...)

Tack Djurgården! <3

Tack underbara Djurgården för att ni lyckades hålla er kvar i Allsvenskan! Jag har inte varit särskilt stolt över era insatser under den gångna säsongen, men nu visade ni att DIF åtminstone har i Allsvenskan att göra och inte i Superettan. Det behövs krävs ett innerstadslag i högsta ligan och den platsen är ni välförtjänta av, nu när Hammarby bestämde sig för att ta steget neråt och överge den andra platsen.
Jag älskar er DIF! <3

 


RSS 2.0