Joel ger mig Paris-känslor!

Om den där himla vulkanen ska hålla på att spy ut aska i ett år så vet jag inte vad jag gör...
Vår Paris-resa är bokad till den 4 juni och då hoppas jag verkligen att det är grönt för flygning i hela Europa åtminstone! Än så länge gottar jag mig i allt vad franska filmer heter bara för att få några som helst vårhintar. Det har ju snöat idag och igår! Usch, usch... Nu får det ta och vara nog. Jag vill ha sommar och sol!


Sugen på en sådan här...

Antingen en Fred Perry eller Adidas?



Baby Billie Jean. Så söta!


Våren är typ här...

Jag vet att jag skrev det för ett tag sedan, men vädret verkar ha svårt att bestämma sig just nu. Det haglade/regnade/snöade några sekunder i eftermiddags men annars har det varit ganska fint väder idag! Vi premiärfikade utomhus på café Saturnus. Vincent och Thomas delade på en av deras gigantiska bullar! Jag njöt av en god kopp kaffe och en "pain au chocolate" (ja, det va så det stod) Men den kändes ändå som en väldigt äkta pain au chocolat. Mmm, va gott!
Sedan drog vi hem till oss och kollade på LOL, grymt rolig! Jag tröttnar aldrig på den filmen... :)

Ja, vad händer annars? Mycket i skolan och jobb däremellan. Förresten, mina föräldrar ska äntligen flytta! Efter typ tio års letande har de äntligen hittat en ny lägenhet. Kruxet är att den ännu inte är färdigställd. Så det kommer att ta 1½ år innan de flyttar. Men jag är glad för deras skull! En lägenhet på 4:e våningen i Vaxholm med havsutsikt. :)

Nu ska jag äta en sen middag och kolla på slutspelet i hockey! DIF mot HV. Heja Djurgår'n!
Ja, jag "råkade" ju försova mig imorse. Lämnade in min examination vid lunchtid istället. Jag tror att det ändå ska funka. Imorgon börjar vi kl. 10 så då ska jag nog orka pallra mig till skolan.
Nu har min fot domnat... Usch! :(

Ciao ciao!

Årets aprilskämt...

Idag 2:a april, igår första. Och min bror lurade oss alla så vi höll på att trilla av det vi satt på!
Så här var det nämligen: Min far plockade upp mig och då sade han att min bror ringt och sagt att han kankse skulle ta ett tåg upp från Göteborg. Men pappa bad mig att inte säga något till mamma. På kvällen ringde min bror och sade att han istället satt på ett tåg till Malmö. Ja, ja tänkte jag och och slängde mig i soffan framför något trist TV-program. Där satt mamma och jag och ugglade. Pappa satt vid datorn. Plötsligt hör vi hur en nyckel sätts i låset och någon vrider om. Herregud vad rädd jag blev! Jag bara for upp från soffan och mamma också! Och där i dörren står självklart vem om inte min bror!!! På sms har vi alla fått: "April, april!!" Grundlurade... Oj, oj, oj...
Men jag gillar min bror och blev överlycklig helt enkelt!

Idag bar det av till Globen för Stockholm Ice. Äntligen!!
Och över förväntan var det också! Plushenko, Lambiel, Vicky, Adrian, Kristoffer, tyska paret, ett ukrainskt par, 9-åriga Nikolaj Majorov, gummimannen, mannen som hoppar över bilar och så självklart Isabelle Delobel och Olivie Schoenfelder (det franska isdansparet som jag älskar), team Boomerang med flera! Underbar show och jag hoppas att den kommer tillbaka nästa år också!

 

GLAD PÅSK!

 


RSS 2.0