Au revoir, mon amie!!

Imorgon åker Therese hem, men jag hoppas vi ses snart igen i Stockholm!

     Joyeux anniversaire en plus, le 27 juillet!

Min MaxiPax fyllde 3 år i tisdags!


Bilder från Parc Floral och Monets trädgård

       

Tiden i timglaset håller på att rinna ut...

Tro det eller ej, men nu återstår endast en helg kvar i Paris. Jag tror inte jag har förstått det ännu...
Denna helg flöt snabbt iväg. Fort gick det, men trevligt har vi haft också!
Fredagseftermiddagen spenderade jag själv inne i stan. Gick mest runt och fotade osynliga minnesbilder, det vill med den där osynliga kameran som kallas "le cerveau" (eller hjärnan om man så vill). Igår träffade jag först Therese som skulle shoppa lite, så pank som jag är följde jag med som sällskap i alla fall. Sedan åkte jag till Parc André Citroën för att möta upp Sofia. Vi bestämde oss ganska snabbt för att istället åka ut till Parc Floral så vi promenerade runt där lite grann. På kvällen blev det lugnt med filmmys och bad. Kollade på "Taken". Rätt så obehaglig, men den är inte så bra gjord. Lite overklig även om den tar upp något som faktiskt existerar. Paris är fullt av obehagliga typer tyvärr...
Idag fortsatte upptäcktsfärderna i de botaniska trädgårdarna, nämligen i Monets trädgård i Giverny. Jag, Therese och Federica tog tåget från Gare St-Lazare imorse i riktning mot Normandie och den lilla orten Vernon. Hela eftermiddagen spenderade vi i målarens trädgård. Underbart vackert är det där!
Vi hittade till och med skissblock och brevpapper med Linnea (från Linnea i målarens trädgård) i souvenirshopen! Den boken som visade sig vara svensk så klart! :)

Allez hop!
Dags att sova... En tuff vecka väntar.

Avsked...

Usch, jag tycker verkligen inte om att säga hejdå när man inte vet när/om man ses igen. Nu droppar alla av en och en... För mig återstår ytterligare 2 veckor, sedan sitter jag hemma i Stockholm. Antagligen kommer jag att längta tillbaka då, men jag har i alla fall blivit antagen till Franska på Stockholms universitet. :) Så jag släpper inte allt direkt.

          

Île de Ré

           

RSS 2.0