Snart sommarlov!!

På fredag ska sista sluttentan vara inlämnad. Sedan är det "sommarlov". Jag längtar tills dess! Ska ju dock jobba mesta delen av sommaren...
Just nu sitter jag hemma hos mamma och skriver. Jag har inte ens kommit en tredjedel på vägen, men det löser sig nog. Jag hämtade ut mitt ena par glasögon igår, så nu känns livet lite lättare.
Det är tråkväder ute och jag som ska ha småknoddarna här i eftermiddag...
Det var ju finfint väder förra veckan och då passade jag och Tessan på att ta oss ett premiärdopp vid Långholmen. Mysigt var det! Vi soltorkade och tog oss ett till dopp innan vi promenixade hem... :) Mycket lyckat!
På lördag blir det Göteborg och fredagen därpå återväder jag äntligen till Paris! Underbart!

Nä, nu måste jag ta mig i kragen och fortsätta klura på min inlämning!

Tjing!

Jo, men tack! Det har vi vetat länge...

Pollen förstör ungas betyg

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/allergi/article7179044.ab

Biljetterna är köpta!!!

http://www.salemalfakir.com/2010/07/22/jakobstad-072210-after-eight-finland/



Ma chère Erica!!!


 

Min kära Erica kom, vi roade oss och hon försvann...

Som jag har saknat dig, vännen!

Fatta!! Utan dig hade jag inte sett Johan Ulvesson, Eva Fröling, Offside-bruden, Hanna med stort H (!) och hon relationsbruden på stan i dag. Nu missade jag ju dock Jean-Pierre Barda, men tydligen så gick vi förbi honom också. Det är himla roligt att kändisspotta med dig! :)

Jag har haft sjukt roligt med dig den korta stund det varade. Det måste absolut göras om! Jag kommer absolut till Kalmar någon gång, my lovely princess! Och du får komma till södern! hehe..

 

(Btw; Do you remember midsummer last year??)


AIK-DIF 1-2!!

Bra jobbat Djurgården!! Jag hade så gärna velat vara där och sett hela spektaklet... Men, nej. Min tenta har bokat upp mig. Blä för den!!

Valborg i Uppsala!

Solen skiner och alla knoppar håller på att slå ut. Själv sitter jag och kämpar med min sluttenta i tredje delkursen. Solen suktar mig verkligen där ute, men jag måste bli klar med den här himla uppgiften...
Jag tycker att det är idioti att lägga inlämning och föreläsning en måndag direkt efter Valborgshelgen! Jag står för det. Speciellt eftersom läraren dessutom lade ut uppgiften mer än ett dygn för sent, vilket betyder i tisdags.
Vi firade en underbar kval- och valborg i Uppsala. Jag kom dit i torsdags och åkte hem igår. Grillning, fint väder, parkhäng, festivalstämning, utgång på nationerna och allmänt bara skoj skoj skoj! :) Förutom att bara få umgås med Charlotte dök även några franska vänner upp vilket förgyllde valborg ännu mer!
Men stackars folk som skulle städa upp Ekonomikum-parken efter kalaset! Oj, oj, oj, säger jag bara...

Nä, nu blir det lunch och sedan mera skrivande. Kanske ska jag ta mig en tur till gymmet som avslappning lite senare.

Tjing!

RSS 2.0